Numai în stații. Polițiștii îndeamnă șoferii de microbuze, dar și pasagerii, să se abțină de la staționările neregulamentare
Full Article 50 second read

Numai în stații. Polițiștii îndeamnă șoferii de microbuze, dar și pasagerii, să se abțină de la staționările neregulamentare

Inspectoratul General al Poliției îndeamnă șoferii de microbuze să îmbarcheze și să debarcheze pasagerii numai în stațiile de așteptare. Același lucru se referă și la pietoni, se arată într-un comunicat publicat astăzi, 26 noiembrie. 

„Una din cauzele formării ambuteiajelor, mai ales în orele de vârf, este staționarea neregulamentară a microbuzelor, care îmbarchează și debarchează călătorii”, se mai arată în comunicat.

Astfel, Inspectoratul General al Poliției îndeamnă șoferii să nu creeze incomodități altor participanți la trafic și să nu pună în pericol siguranța pasagerilor. În caz contrar, aceștia riscă să fie sancționați.

De asemenea, instituția atenționează că numărul persoanelor transportate nu trebuie să depășească numărul de locuri utilate. 

Potrivit INP, de la începutul acestui an, s-au produs 45 de accidente cu implicarea microbuzelor, care s-au soldat cu decesul a cinci persoane. Alte 63 de persoane s-au ales cu diferite traumatisme.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: