O autospecială a Primăriei Capitalei gata să se prăbușească de pe podul Ismail din Chișinău
Full Article 1 minutes read

O autospecială a Primăriei Capitalei gata să se prăbușească de pe podul Ismail din Chișinău

O autospecială a Primăriei Capitalei este în pericol de a se prăbuși de pe podul Ismail din Chișinău. Imagini video în acest sens au fost publicate pe rețelele de socializare. Autoritățile locale au declarat că serviciile de intervenție au fost mobilizate și că șoferul camionului este în siguranță. De asemenea, Poliția Municipiului Chișinău a confirmat că a intervenit în această situație.

Primăria Municipiului Chișinău anunță că, în urma incidentului de pe podul de pe strada Ismail, serviciile municipale specializate au securizat zona afectată. Ambulanțele, pompierii și poliția se află la fața locului pentru a interveni. Se precizează că echipajul camionului este în siguranță, iar alte persoane nu au fost rănite. Potrivit afirmațiilor șoferului, un alt autoturism i-ar fi tăiat calea.

Poliția Capitalei atenționează șoferii că traficul pe podul de pe strada Ismail din Chișinău este sistat.

UPDATE (14:48) Inspectoratul General pentru Situații Excepționale anunță că salvatorii sunt implicați în procesul de tractare a autocamionului, folosind tehnica de descarcerare grea din dotare. 

UPDATE (15:22) IGSU anunță că salvatorii au reușit să ridice pe pod autocamionul care risca să cadă în urma unui accident rutier. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: