O grenadă a explodat la picioarele unui angajat al BPDS „Fulger”. Poliția oferă detalii
Full Article 40 second read

O grenadă a explodat la picioarele unui angajat al BPDS „Fulger”. Poliția oferă detalii

Un angajat al Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger” a fost transportat de urgență la spital. S-a întâmplat după ce în timpul antrenamentelor din dimineața de 31 martie, s-a dezasamblat un detaliu de la o grenadă fumigenă, atingând-l la un picior pe mascat.

Bărbatul a fost examinat de medici, nu există nici un pericol pentru sănătatea sau viața acestuia.

Șeful Inspectoratului General al Poliției a demarat o anchetă de serviciu pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Potrivit surselor PulsMedia.MD, victima s-a dovedit a fi un angajat DIAS 1, în vârstă de 30 de ani, care a fost rănit la picior în urma deflagrației. Acesta a fost transportat la spital de către colegi cu mașina personală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: