O jurnalistă din Moldova a fost apreciată cu o diplomă semnată de Putin (FOTO)
Full Article 2 minutes read

O jurnalistă din Moldova a fost apreciată cu o diplomă semnată de Putin (FOTO)

Jurnalista Elena Lewicka-Pahomova a fost apreciată cu o diplomă semnată de președintele Rusiei Vladimir Putin și o medalie comemorativă pentru traducerea în rusă a informațiilor despre situația epidemiologică din Moldova, dar și restricțiile impuse. Premiul a fost acordat pe 28 decembrie, de către ambasadorul Rusiei în Moldova.

Potrivit serviciului de presă al misiunii diplomatice, Elena Lewicka-Pahomova a primit o medalie „pentru contribuirea dezinteresată la organizarea acțiunii de ajutor reciproc #МыВместе”, dar și o diplomă semnată de Putin.

„În martie, E. Levițcaia-Pahomova a condus un grup de voluntari-traducători, care au asigurat traducerea în rusă a întregii informații actuale, legate de situația sanitar-epidemiologică din Republica Moldova, dar și restricțiile din cauza carantinei”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul ambasadei.

Jurnalista a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook. „Am realizat că munca noastră este necesară. Pentru oameni. Funcționarii așa și nu au înțeles că am făcut asta pur și simplu, pentru a ajuta, a susține, și, probabil, pentru a ne înfrânge fricile. Când îl ajuți pe cel căruia îi este și mai frică, parcă nu te mai temi atât de tare. Nu am cerut premii și recunoștință, au observat singuri”.

❗️28 декабря с.г. Чрезвычайный и Полномочный Посол Российской Федерации в Республике Молдова О.Васнецов вручил…

Publicată de Посольство России в Республике Молдова pe Luni, 28 decembrie 2020

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: