O minoră a sărit în gol de la etajul 15 al unui bloc din Chișinău
Full Article 2 minutes read

O minoră a sărit în gol de la etajul 15 al unui bloc din Chișinău

O minoră în vârstă de 15 ani a sărit în gol de la etajul 15 al unui bloc de locuit din capitală. Cazul a avut loc în data de 5 februarie, pe strada Piața Unirii Principatelor. Tânăra s-a ales cu multiple leziuni corporale, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale.  

În data de 5 februarie curent, în jurul orei 22:00, Inspectoratul de Poliție Buiucani, a fost sesizat pe faptul că pe strada Piața Unirii Principatelor, o tânără a căzut în gol de la înălțime.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Ajunși, în cadrul documentării, polițiștii au stabilit că minora în vârstă de 15 ani a sărit în gol de la etajul 15 al unui balcon. Aceasta a căzut pe acoperișul balconului de la etajul I. În rezultat, tânăra s-a ales cu multiple leziuni corporale.

Minora a fost preluată de un echipaj medical și a fost transportată la Spitalul Clinic Municipal de Copii „Valentin Ignatenco” pentru îngrijiri medicale.

Pe acest caz a fost inițiată o anchetă în stabilirea tuturor circumstanțelor, precum și ce a determinat-o pe minoră să parcurgă la acțiune.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: