(VIDEO) O moldoveancă, învinuită de trafic de ființe umane, extrădată din Federația Rusă
Full Article 40 second read

(VIDEO) O moldoveancă, învinuită de trafic de ființe umane, extrădată din Federația Rusă

O femeie de 35 de ani, anunțată în căutare internațională pentru trafic de fiinţe umane, a fost extradată pe 18 februarie din Federația Rusă.

Potrivit informațiilor, învinuita ar fi traficat în anul 2012, în Cipru trei femei sub pretextul de a le angaja la serviciu în calitate de dansatoare.

Acolo victimelor le-au fost luate actele de identitate şi, prin aplicarea violenţei fizice şi psihice, au fost impuse să presteze servicii sexuale contrar voinţei lor.

Femeia a fost extrădată în Republica Moldova pe cale aeriană, fiind plasată în Penitenciarul nr.7 din  Rusca.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.
Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: