O nouă escrocherie pe rețelele de socializare: servicii stomatologice gratuite
Full Article 2 minutes read

O nouă escrocherie pe rețelele de socializare: servicii stomatologice gratuite

O nouă escrocherie a apărut pe rețelele de socializare, promovând false servicii stomatologice gratuite. Escrocii folosesc în mod fraudulos stema Republicii Moldova pentru a face anunțul să pară autentic, informează StopFals.md.

Autorii au plătit pentru promovarea anunțului, cel puțin pe Facebook, și îndeamnă utilizatorii să acceseze un link pentru a beneficia de aceste servicii fictive.

Multiple bănci din Moldova avertizează despre riscul sporit de escrocherii. Publicul este avertizat să nu acceseze linkurile web dubioase și să nu furnizeze date bancare personale nimănui, inclusiv indivizilor care se prezintă în calitate de angajați ai băncii.

Această escrocherie nu trebuie confundată cu anunțul făcut de Ministerul Sănătății, privind crearea Serviciului de asistență medicală stomatologică sub anestezie generală pentru persoanele cu nevoi speciale, copii și adulți, în condiții de staționar, care va fi funcțional începând cu 1 iunie curent.

Serviciul va acorda asistență stomatologică gratuită copiilor în cadrul Institutului Mamei și Copilului, Clinica „Emilian Coțaga”, iar adulților – în cadrul Institutului de Medicină Urgentă. Acesta va fi dotat cu toate resursele necesare pentru ca persoanele cu nevoi speciale să beneficieze de îngrijiri medicale de înaltă calitate.

Ordinul ministrului Sănătății privind instituirea Serviciului îl găsiți accesând link-ul: https://ms.gov.md/wp-content/uploads/2024/05/445-21.05.2024.pdf




Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: