O rusoaică a aflat că „soțul” ei din Moldova este femeie după jumătate de an și nuntă în credit
Full Article 2 minutes read

O rusoaică a aflat că „soțul” ei din Moldova este femeie după jumătate de an și nuntă în credit

O tânără din Tver a făcut cunoștință cu un bărbat din Moldova pe o aplicație de întâlniri, s-a căsătorit cu el și, abia după șase luni și cu datorii de peste cinci milioane de ruble, a aflat că soțul ei este „o escroacă”. Povestea tinerii au aflat-o jurnaliștii de la Mash.

Ecaterina l-a găsit pe „Sergiu” (în realitate Marina) într-o aplicație de întâlniri. Tânărul s-a comportat atât de încrezător încât, chiar și în ciuda trăsăturilor evidente feminine, Katea a crezut în dragoste. Femeia a primit foarte multe cadouri, chiar și un telefon mobil, deși în credit, pe care victima singură l-a achitat. Ecaterina a achitat și nunta, precum și cheltuielile de călătorie și alte necesetăți, care în cele din urmă s-au transformat în împrumuturi de milioane de ruble pe numele ei, pe care soțul ei promitea că le va întoarce.

Katea susține că nici în timpul sexului nu a observat că partenerul său are un penis de cauciuc întrucât „era întuneric”. Despre înfățișarea sa, care semăna izbitor cu a unei femei, Marina spune că, este rezultatul terapiei hormonale și al muncii chirurgilor turci.

Mai târziu, idila non-binară s-a terminat cu trădare. S-a dovedit că Marina învârtea „romane financiare” cu încă două fete, care s-au îndrăgostit de „momeala” ei. Schema este aceeași. Ea a locuit în apartamentul lor, le-a forțat să i-a împrumuturi voluntar și le fura economiile.

Victimele nu se pot adresa la poliție, întrucât legea nu prevede o asemenea crimă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: