O tânără din Moldova a întors toate scaunele antrenorilor la Vocea României: „Am nevoie de tine” (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

O tânără din Moldova a întors toate scaunele antrenorilor la Vocea României: „Am nevoie de tine” (VIDEO)

Nadejda Căpățână, o tânără originară din Republica Moldova, va concura la competiția muzicală Vocea României 2024. Aceasta a participat la audițiile pe nevăzute din 11 octombrie, reușind să întoarcă scaunele tuturor antrenorilor. Ea a ales să facă partea din echipa lui Horia Brenciu și Theo Rose. 

În cadrul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, Nadejda Căpățână a cântat piesa „Respect” de Aretha Franklin. Artista a reușit să întoarcă scaunele tuturor celor cinci antrenori, care i-au apreciat pe larg numărul.

Ești extraordinară. Ești foarte, foarte bună. Eu am nevoie de tine. Anul ăsta am nevoie de tine”, a spus Irina Rimes.

La rândul său, Tudor Chirilă a declarat: „Nadia, o voce ca a ta nu există în niciuna dintre echipele de la Vocea României, cel puțin, așa cum sunt ele formate la momentul acestei audiții. Ești o voce excepțională, a fost o interpretare excepțională. Eu sunt aici ca să fiu serios. Îmi dedic tot timpul meu posibil concurenților mei. Eu vreau să-ți dau încrederea pe care pot să ți-o insuflu, vreau să-ți dau priceperea mea și tot ce am învățat și m-a învățat în toți anii ăștia, ca vocea ta să nu rămână doar o audiție excepțională, ci un șir de momente extraordinare, Și pentru asta, te rog frumos să ții cont și de mine și să-mi dai și mie o șansă și poate să mă primești în echipa ta”.

Într-un final, Nadejda Căpățână a decis să meargă mai departe în concursul muzical cu Theo Rose și Horia Brenciu în calitate de antrenori.

Cine este Nadejda Căpățână

Nadejda Căpățână, în vârstă de 27 de ani, este din satul Sireț, Republica Moldova, dar a locuit timp de 7 ani la București.

A început să cânte de mic copil, evoluând la toate serbările din grădiniță și școala generală. A studiat la școala de muzică și pian timp de 7 ani, însă nu a luat niciodată lecții de canto. Profesoara ei de muzică este cea care a îndrumat-o spre concursurile muzicale.

A terminat compoziție jazz la Conservatorul din București, scrie Pro TV.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: