Oleg Spînu a întors toate scaunele la Vocea României. Smiley: „Eu mi-aș dori foarte tare să vii la mine în echipă” (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Oleg Spînu a întors toate scaunele la Vocea României. Smiley: „Eu mi-aș dori foarte tare să vii la mine în echipă” (VIDEO)

Oleg Spînu, cântăreț din Republica Moldova, va participa la concursul muzical Vocea României 2024. Acesta a luat parte la audițiile pe nevăzute, care au avut loc pe 4 octombrie, și a reușit să întoarcă scaunele tuturor celor cinci antrenori. Tânărul artist a ales să facă parte din echipa Irinei Rimes. 

În cadrul audițiilor pe nevăzute de la Vocea României, Oleg Spînu a interpretat piesa „I put a spell on you” de Annie Lennox. Artistul a reușit să întoarcă toate scaunele celor cinci antrenori, care, după numărul său, l-au copleșit cu complimente.

Oleg, știi ce îmi place la tine? E clar că ai o voce extraordinară, dar ai un suflet extraordinar. Mie asta mi-a plăcut de prima dată când te-am văzut și asta îmi place cel mai mult la tine. Se simte în felul în care câți, se simte în felul în care zâmbești, se simte în felul în care vorbești. Eu mi-aș dori foarte tare să vii la mine în echipă”, a spus Smiley.

La rândul său, Tudor Chirilă a declarat: „Tu ai o super voce. (…) Dă-mi și mie șansa, Oleg, chiar dacă poate mă cunoști cel mai puțin dintre toți antrenori… Dacă te-ai uitat vreodată la niște momente pe care le-am făcut la Vocea României, dă-mi șansa să te ajută să faci momentele pe care ți le dorești și pe care le meriți. Te rog mult măcar să mă iei în calcul”.

Minute în șir, între antrenori s-a dat un duel al replicilor pentru a-l convinge pe adolescent să aleagă echipa lor.

Într-un final, Oleg Spînu a decis să meargă mai departe în concursul muzical cu Irina Rimes în calitate de antrenor.

Oleg este originar din Chișinău și este elev în clasa a X-a la Colegiul de Muzică. După ce va absolvi, își dorește să meargă la Conservator.

Cântă la saxofon, vioară, chitară și fluier.

Oleg Spînu a participat și la concursul „Românii au talent”, sezonul 13, în cadrul căruia a ajuns în finală, reușind să se claseze pe locul III. Acesta cântă împreună cu renumita interpretă Andra. A fost cu ea la Londra, unde a cântat în fața a 12 000 de oameni, scrie Pro TV.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: