Omor la Glodeni: un bărbat și-a ucis concubina. Riscă 15 ani de închisoare
Full Article 50 second read

Omor la Glodeni: un bărbat și-a ucis concubina. Riscă 15 ani de închisoare

La data de 3 octombrie 2024, Inspectoratul de Poliție Glodeni, sub conducerea Procuraturii raionului Glodeni, a inițiat o urmărire penală pentru violență în familie, după ce o femeie de 60 de ani a decedat în urma unor lovituri aplicate de concubinul său, în vârstă de 55 de ani.

Incidentul a avut loc în perioada 1-2 octombrie 2024, iar victima a fost găsită decedată în domiciliul său, într-un sat din raion.

Conform raportului medicului legist, traumatismul cranio-cerebral și alte leziuni corporale au fost identificate ca fiind cauza directă a decesului. Autoritățile au reținut suspectul, iar pe 5 octombrie, instanța a decis plasarea acestuia în arest preventiv pentru 30 de zile.

Dacă vinovăția sa va fi dovedită, acesta riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare. Suspectul nu își recunoaște vina, iar potrivit legislației, este prezumat nevinovat până la o hotărâre judecătorească definitivă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: