Oseminte umane, depistate într-o gospodărie din Otaci: „Am început să sap și am dat peste cadavru”
Full Article 1 minutes read

Oseminte umane, depistate într-o gospodărie din Otaci: „Am început să sap și am dat peste cadavru”

Mai multe oseminte au fost depistate în timpul unor săpături, într-o gospodărie din orașul Otaci, raionul Ocnița. Cazul a fost înregistrat în după-amiaza zilei de astăzi, 12 septembrie. Informația a fost confirmată pentru NM de reprezentanții Inspectoratului General al Poliției (IGP). Potrivit sursei citate, osemintele au fost ridicate și urmează să fie supuse cercetărilor de rigoare.

Potrivit IGP, oamenii legii au fost sesizați pe 12 septembrie, în jurul orei 13:00, de către un bărbat de 41 de ani, locuitor al orașului Otaci. Bărbatul a declarat că a dat peste oseminte în timp ce săpa în curtea casei un șanț, pentru aprovizionarea cu apă.

Potrivit surselor NM, anterior, în gospodăria respectivă locuia un fost director de școală, care a decedat acum mulți ani. Potrivit datelor preliminare, osemintele ar fi stat în pământ în jur de 25 de ani.

La fața locului au intervenit, potrivit sursei citate, organele de drept, care investighează cazul.

Oseminte umane, depistate într-o gospodărie din Otaci: „Am început să sap și am dat peste cadavru”


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: