Panică la un teren de joacă din Ungheni: doi tineri, cu cagule pe cap, au ieșit dintr-o mașină VIDEO
Full Article 2 minutes read

Panică la un teren de joacă din Ungheni: doi tineri, cu cagule pe cap, au ieșit dintr-o mașină VIDEO

Panică la un teren de joacă din satul Semeni, raionul Ungheni. Doi tineri, care intenționau să organizeze o farsă unui localnic – mai exact să însceneze răpirea acestuia, au coborât dintr-o mașină cu cagule pe cap la terenul de joacă, acolo unde se aflau mai mulți copii. Potrivit oamenilor legii, tinerii au greșit adresa. Acum, ei sunt cercetați pentru comportament agresiv și huliganism iar șoferul automobilului – prin prisma încălcării prevederilor Regulamentului circulației rutiere. 

Pe 20 iunie, în jurul orei 21, poliția din Ungheni s-a autosesizat în cazul unui incident care a avut loc la un teren de joacă din satul Semeni. Incidentul, au comunicat reprezentanții poliției, a creat panică în rândul copiilor și a părinților din localitate.

Polițiștii au stabilit că un tânăr de 18 ani din Ungheni, aflându-se la volanul unui Ford, alături de un prieten de-al său au coborât cu cagule pe cap la terenul de joacă din Semeni. Cei doi intenționau să organizeze o farsă unui localnic, mai exact să însceneze răpirea acestuia, însă au greșit adresa și au ajuns la terenul de joacă.

„În consecință, aceștia au provocat panică în rândul copiilor aflați la joacă, dar și părinților acestora. Polițiștii cercetează toate circumstanțele cazului. Acțiunile antisociale ale tinerilor urmează a fi cercetate prin prisma încălcării de către conducătorul auto a prevederilor Regulamentului circulației rutiere, manifestarea de comportament agresiv și huliganism”, au comunicat reprezentanții Poliției Republicii Moldova.

Oamenii legii au informat părinții din Semeni că „acest incident nu a prezentat pericol pentru copii” și i-a îndemnat să-și păstreze calmul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: