Primăria Chișinău: Părinții vor putea verifica ce mănâncă copiii la școală sau la grădiniță
Full Article 1 minutes read

Primăria Chișinău: Părinții vor putea verifica ce mănâncă copiii la școală sau la grădiniță

Părinții copiilor care învață în școlile sau grădinițele din Chișinău vor putea efectua verificări în cadrul blocurilor alimentare din cadrul instituțiilor de învățământ. Comisiile vor putea testa calitatea produselor, vor putea studia meniul, prețurile de achiziție și documentele. De asemenea, aceștia se vor putea asigura de curățenia din încăperi. Subiectul a fost discutat în cadrul ședinței din 8 februarie a serviciilor Primăriei.

Primarul capitalei Ion Ceban a îndemnat consilierii municipali să participe la aceste verificări. Edilul s-a adresat în mod special consilierei PAS Angela Munteanu-Pojoga. Ceban a îndemnat consilierii să prezinte rapoarte privind rezultatele verificărilor.

De asemenea, primarul l-a amenințat cu concedierea pe șeful Direcției Educație, Andrei Pavaloi, în cazul în care în instituțiile de învățământ vor ajunge produse expirate.

Amintim că, anterior, în presă a apărut informația că în grădinițele din Chișinău este livrat pește cu termenul de valabilitate aproape de expirare. De cealaltă parte, reprezentanții Direcției Educație au respins informația.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: