Partidul Socialiștilor pregătește mai multe mitinguri. Unde și când vor avea loc
Full Article 2 minutes read

Partidul Socialiștilor pregătește mai multe mitinguri. Unde și când vor avea loc

Partidul Socialist (PSRM) va organiza mai multe mitinguri la Chișinău pe 13 noiembrie, cu două zile înainte de al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Informații despre evenimentele PSRM au apărut pe site-ul primăriei în secțiunea „ședințe publice”. Socialiștii au rezervat Piața Marii Adunări Naționale și piața de la Teatrul de Operă și Balet.

În plus, conform informațiilor de pe site-ul primăriei, consilierul municipal din PSRM, Victor Poleacov, pe 13 noiembrie, organizează un marș de la Academia de Științe a Moldovei de-a lungul străzii Ștefan cel Mare până la piața din apropierea Teatrului de Operă și Balet. În cerere este indicat că până la 50 de persoane vor participa la marș și la miting.

PSRM, la rândul său, a indicat în cerere până la 20 de mii de participanți la demonstrațiile care vor avea loc la Teatrul de Operă și Balet, la Academia de Științe, pe Piața Marii Adunări Naționale și la Complexul Memorial în memoria soldaților care au murit în războiul din Afganistan.

NM i-a cerut secretarului de presă al lui Dodon, Ludmila Munteanu, un comentariu cu privire la demonstrațiile planificate la Chișinău, dar până la publicarea materialului, Munteanu nu a mai răspuns la mesaj. Pe site-ul primăriei, acestea sunt declarate ca „dezbateri libere și democratice cu privire la problemele cu care se confruntă populația țării”.

Menționăm că pe 8 noiembrie, PSRM a organizat un marș la Bălți în sprijinul candidatului la președinție Igor Dodon.

Al doilea tur al alegerilor prezidențiale va avea loc în Moldova pe 15 noiembrie. În el vor participa președintele în funcție Igor Dodon și liderul PAS, Maia Sandu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: