PCCOCS a reținut cinci persoane, bănuite de „inviolabilitatea vieții personale a unui judecător”
Full Article 1 minutes read

PCCOCS a reținut cinci persoane, bănuite de „inviolabilitatea vieții personale a unui judecător”

Pe 17 iunie, oamenii legii au desfășurat descinderi într-un dosar penal inițiat pentru „inviolabilitatea vieții personale a unui judecător”. Informația a fost confirmată pentru NM de către purtătorul de cuvânt al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (​PCCOCS) Emil Gaitur. Deocamdată, au fost reținute cinci persoane.

Dosarul penal a fost inițiat acum două luni.  Astăzi, conform probelor acumulate, din punct de vedere tactic, au fost efectuate, în paralel, mai multe percheziții, în cadrul cărora au fost ridicate suporturi electronice și înscrisuri. De asemenea, a avut loc reținerea mai multor persoane.

La moment, în custodia organelor de drept se află cinci persoane, asupra acțiunilor cărora planează bănuieli rezonabile de implicare activă în acțiunile infracționale.

„Deoarece, chiar în aceste momente, acțiunile de urmărire penală sunt în fază activă, alte date detaliate pe acest caz nu putem oferi. Revenim cu amănunte, în măsura în care acestea nu ar fi de natură să împiedice buna desfășurare a investigațiilor”, a precizat Emil Gaitur.

Vom reveni cu detalii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: