Persoanele care se vaccinează împotriva coronavirusului vor beneficia de două zile de vacanță
Full Article 2 minutes read

Persoanele care se vaccinează împotriva coronavirusului vor beneficia de două zile de vacanță

Persoanele care se vaccinează împotriva coronavirusului vor beneficia de două zile de vacanță. Anunțul a fost făcut de către premierul Natalia Gavrilița, în debutul ședinței Guvernului din 30 septembrie.

„Suntem în această criză împreună, iar acutizarea va duce la pierderi pentru toți. Nimeni nu dorește să avem mai mulți bolnavi și mai multe decese. Asigurați-vă că unitățile pe care le conduceți nu deservesc clienți care nu poartă mască și că toți angajații poartă masca pe parcursul întregii ture”, a menționat prim-ministrul.

Premierul s-a adresat managerilor de magazine, de instituții bancare, benzinării și alte spații în care există risc de infectare.

„Nu deserviți clienți fără mască. Noi nu putem fi cu verificări peste tot și tot timpul și este un gest simplu de solidaritate. Continuăm să îndemnăm toată lumea să se vaccineze, am văzut demararea campaniei printre tineri. Împreună, sunt sigură că vom putea trece de acest val cu pierderi minime și de sănătate și economice”, a mai spus șefa executivului.

În luna august, Confederația Națională a Sindicatelor din Moldova (CNSM) a propus ca angajații care se vaccinează împotriva COVID-19 să beneficieze de o zi liberă – cea în care este administrat vaccinul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: