Peskov, reacție la declarația lui Johnson precum că Putin „nu s-ar fi angajat într-un război dacă ar fi fost femeie”
Full Article 2 minutes read

Peskov, reacție la declarația lui Johnson precum că Putin „nu s-ar fi angajat într-un război dacă ar fi fost femeie”

Kremlinul a reacționat la declarațiile premierului britanic Boris Johnson că Vladimir Putin „nu s-ar fi angajat într-un război în Ucraina dacă ar fi fost femeie”, menționând că președintele rus este „un exemplu perfect de masculinitate toxică”. Purtătorul de cuvânt al Kremlinului Dmitri Peskov a făcut referire la „părintele psihanalizei” Sigmund Freud, menționând că cel din urmă ar fi cercetat cazul. 

O declarație în acest sens a fost făcută de Peskov pentru RIA Novosti.

„Bătrânul Freud în timpul vieții ar fi visat la un astfel de obiect pentru cercetare”, a spus Peskov.

Menționăm că Boris Johnson a declarat că Vladimir Putin nu ar fi invadat Ucraina dacă ar fi fost femeie și consideră că războiul este „un exemplu perfect de masculinitate toxică”. Într-un interviu acordat presei germane în urma summitului G7 de la Schloss Elmau, premierul a citat genul președintelui rus drept factor care contribuie la conflict.

„Dacă Putin ar fi fost o femeie, ceea ce evident că nu este, dacă ar fi fost, chiar nu cred că s-ar fi angajat într-un război nebunesc, macho, de invazie și violență, așa cum a făcut-o”, a spus el pentru postul ZDF potrivit The Guardian. „Dacă vrei un exemplu perfect de masculinitate toxică, acesta este ceea ce face el în Ucraina”, a adăugat Johnson.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: