Petiție: Rudele bebelușului și mamei decedați la Ghidighici, revoltate că șoferul a fost plasat în arest la domiciliu
Full Article 2 minutes read

Petiție: Rudele bebelușului și mamei decedați la Ghidighici, revoltate că șoferul a fost plasat în arest la domiciliu

Rudele victimelor accidentului de la Ghidighici, în care o mamă și bebelușul său de doar șapte luni și-au pierdut viața, au lansat o petiție online în care cer ca șoferul, suspectat că ar fi produs tragicul accident, să fie plasat în arest preventiv. Aceștia se arată indignați că bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu și cer dreptate pentru mamă și copil.

„Cerem închisoare pentru vinovatul accidentului de la Ghidighici. Ucigașul trebuie să stea la pușcărie. Nu acasă, în confort, ci între pereții reci ai închisorii. Solicităm schimbarea arestului la domiciliu în arestare preventivă”, se menționează în textul petiției, care a adunat, până la publicarea subiectului, 39 de semnături.

Amintim că un bebeluș de 7 luni și mama lui au decedat într-un grav accident la Ghidighici. Impactul a avut loc în seara zilei de 9 iunie, în jurul orei 22:35. Potrivit oamenilor legii, șoferul care se face vinovat de tragicul accident ar fi urcat beat la volan.  Bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu, pentru 30 de zile, conform deciziei magistraților Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana, din 12 iunie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: