Platforma DA a transmis deputaților de la fracțiunea PAS proiectul moțiunii de cenzură împotriva guvernului Chicu
Full Article 2 minutes read

Platforma DA a transmis deputaților de la fracțiunea PAS proiectul moțiunii de cenzură împotriva guvernului Chicu

Platforma Demnitate și Adevăr a transmis deputaților de la fracțiunea PAS proiectul moțiunii de cenzură împotriva guvernului Chicu. Despre acest lucru a anunțat Alexandru Slusari.

„Sperăm că colegii noștri, precum și toți cetățenii conștienți înțeleg foarte bine că dacă rămâne cabinetul de miniștrii Chicu, atunci acest dezmăț va dura până la primăvară. Dacă, după scrutinul prezidential, vor urma alegeri parlamentare anticipate, înseamnă ca actuala garnitura guvernamentală, fie și interimară, va gestiona Moldova undeva până în aprilie-mai 2021”, a scris acesta.

Mai mult, Slusari susține că Platforma DA este pregătită să-și asume guvernarea și toate riscurile aferente. „Nu acceptăm formula – cu cât mai rău în țară, guvernată de oponentul nostru politic, cu atât mai bine pentru noi”, a mai spus acesta.

Amintim că recent, deputatul Sergiu Litvinenco a declarat în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” că PAS nu va susține în condițiile actuale demiterea guvernului condus de către prim-ministrul Ion Chicu.

„Noi le-am spus colegilor de la Platforma DA, având în vedere că este pandemie, criză, ar fi iresponsabil din partea noastră, dacă am susține o moțiune de cenzură și am da jos un guvern în condițiile în care nu avem certitudinea configurării unei majorități care să susțină un alt guvern bun, pro-european autentic”, a declarat deputatul.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: