„Poate un pic prea dur”. Anastasia Nichita explică indignarea antrenorului și logodnicului ei, după întâmpinarea de la Aeroport
Full Article 4 minutes read

„Poate un pic prea dur”. Anastasia Nichita explică indignarea antrenorului și logodnicului ei, după întâmpinarea de la Aeroport

Luptătoarea Anastasia Nichita a spus că antrenorul și logodnicul ei s-a exprimat „poate un pic prea dur și prea direct”, atunci când a vorbit despre întâmpinarea de la Aeroport. Potrivit ei, Valeriu Mircea nu a avut intenția să supere pe cineva. „El este foarte mulțumit de oamenii care au fost, pur și simplu s-a așteptat să mai fie câteva persoane cu care el este în contact direct”, a explicat sportiva. În același timp, Nichita a adăugat că pentru ea nu a contat numărul de oameni veniți la aerogară. 

„Valeriu poate s-a exprimat un pic prea dur și prea direct și la multă lume asta nu a plăcut dar el nu a avut intenția să supere pe oamenii care lucrează sau… pentru că mulți scriau acolo că „nu o să las lucrul și o să vin să o întâlnesc pe Anastasia Nichita”. El a avut alt mesaj, s-a referit cu totul la alte persoane, pur și simplu modul în care el a vorbit și el un pic pe emoții, pe nervi… a vorbit așa un pic mai dur. De fapt, el s-a adresat la un anumit număr de persoane cu care eu poate m-am antrenat, care au fost în anturajul nostru în tot acest parcurs și cumva se aștepta ca să fie prezenți”, a comunicat Anastasia Nichita în timpul unui interviu pentru Dorin Galben.

Luptătoarea a adăugat că a vorbit cu Valeriu Mircea la acest subiect. „Noi am avut o discuție în privința la asta și am spus: lumea a interpretat greșit, problema a fost pentru că tu ai fost prea direct, prea dur și nu este normal. Bine, el după a înțeles. (…) Trebuia să vorbească dar nu atât de direct și nu atât de dur, pentru că lumea a preluat că el este arogant și este nemulțumit. El este foarte mulțumit față de oamenii care au fost, pur și simplu s-a așteptat ca să mai fie câteva persoane cu care el este în contact direct”, a adăugat luptătoarea.

În același timp, sportiva a spus că pentru ea nu a contat numărul de oameni veniți la aeroport.

„Eu nu sunt persoana care iubește atenția, mie nu-mi place să fiu în centrul atenției, să facă toți poze cu mine. Eu mă simt așa mai incomod. (…) De asta pentru mine nu a contat atât de mult… bine, Valeriu a dorit pentru mine să fie toate acestea. Pentru mine a contat sprijinul persoanelor care au fost și care într-adevăr s-au bucurat. Eu nu am nevoie ca să vină mii și mii de oameni, îmi trebuie două-trei persoane dar să știu că se bucură din suflet”, a conchis Anastasia Nichita.

Republica Moldova a obținut patru medalii la Jocurile Olimpice de la Paris 2024, care s-au încheiat pe 11 august: una de argint și trei de bronz. Cea mai bună evoluție a avut-o luptătoarea Anastasia Nichita, care a devenit prima moldoveancă medaliată cu argint la Jocurile Olimpice. Olimpicii moldoveni vor fi recompensați cu premii bănești pentru rezultatele obținute la Jocurile Olimpice de la Paris. Detalii AICI. Pe 12 august, sportivii moldoveni care au participat la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 au fost întâmpinați la Aeroportul Internațional Chișinău cu flori și aplauze de președinta Maia Sandu, colegi, admiratori și fani ai olimpicilor, dar și de Fanfara Poliției de Frontieră. Șefa statului a întâmpinat sportivii chiar în zona unde a aterizat avionul. Imagini AICI.

Totuși, o zi mai târziu, antrenorul și logodnicul Anastasiei Nichita s-a arătat dezamăgit că medaliații de la Jocurile Olimpice au fost întâmpinați la Aeroportul din Chișinău de „foarte puține persoane”. Valeriu Mircea a spus că a avut „așteptări foarte mari” și credea că o să vină sute de persoane. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: