Poliția, după ce ministra Sănătății a declarat că se simte amenințată: documentăm unele acțiuni
Full Article 2 minutes read

Poliția, după ce ministra Sănătății a declarat că se simte amenințată: documentăm unele acțiuni

Inspectoratul General al Poliției investighează anumite acțiuni în care este vizată Ala Nemerenco. Informația a fost confirmată pentru NewsMaker, după ce ministra Sănătății a declarat public că se simte amenințată și că a alertat poliția. 

Solicitată de NewsMaker pentru un comentariu cu privire la declarațiile ministrei Sănătății, șefa secției comunicare și protocol din cadrul Inspectoratului General al Poliției Diana Fetco a confirmat „faptul că poliția documentează unele acțiuni” în care este vizată Ala Nemerenco.

„Însă cu referire la declarația despre anvelope, până în acest moment încă nu a fost înregistrată o astfel de cerere. Nu excludem faptul că aceasta ar fi fost transmisă prin intermediul serviciul poștal, respectiv va fi examinată odată cu parvenirea acesteia”, a menționat reprezentanta Inspectoratului.

Pe 25 iunie, într-o postare pe Facebook, ministra Sănătății Ala Nemerenco s-a plâns că i-ar fi fost tăiate pneurile de la mașină. Pe 27 iunie, în timpul unor declarații de presă, Nemerenco a spus că s-a adresat la poliție „cu mai multe subiecte”, inclusiv în cazul pneurilor tăiate. Oficialul a mai declarat că se simte în pericol și a numit situația „o amenințare”. Detalii AICI.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: