Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni au raportat şase cazuri de mituire
Full Article 1 minutes read

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni au raportat şase cazuri de mituire

Polițiștii de frontieră din punctul de trecere Leușeni au raportat şase cazuri de mituire. Incidentele au fost înregistrate pe parcursul nopții de 9 spre 10 ianuarie curent. În timpul controlului la trecerea frontierei de stat, polițiștilor de frontieră le-au fost oferite mijloace financiare în vederea îndeplinirii necorespunzătoare a obligațiunilor de serviciu.

„Cu referință la facilitarea traversării frontierei de stat cu acte expirate, excluderea plasării în autoizolare, trecerea cu vederea asupra iregularităților în actele de posesie pentru mijlocul de transport. Cei care sunt cercetați pentru corupere activă sunt şase conducători auto. Bărbații au vârste cuprinse între 29 și 43 de ani, toți cetățeni ai Republicii Moldova”, precizează Poliția de frontieră.

Pe numele șoferilor s-au inițiat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere activă. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă pedeapsă cu închisoare de până la 6 ani sau amendă de până la 200.000 lei.

Amintim că, orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunţarea unei decizii definitive şi irevocabile de judecată.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: