Polițiștii din capitală vor primi suport din partea Primăriei Chișinău
Full Article 2 minutes read

Polițiștii din capitală vor primi suport din partea Primăriei Chișinău

Primăria Chișinău va veni cu un suport financiar pentru angajații din Direcția de poliție Chișinău. Aceștia vor primi din partea autorităților municipale câte 1000 lei. Anunțul a fost făcut de edilul Ion Ceban, după o întrevedere cu șeful-adjunct al Direcției de poliție a municipiului Chișinău, comisar-șef, Alexei Grosu.

Ion Ceban declară că a reiterat comisarului-șef importanța creării Poliției Municipale. În context, el a spus că APL Chișinău va face o solicitare repetată către Guvern, în vederea revenirii poliției municipale în gestiunea Primăriei Chișinău, fiind reîntors și bugetul care era predestinat în acest scop.

„Tot aici a fost abordată și problema mai multor angajați ai Direcției de poliție a municipiului Chișinău, care se confruntă cu dificultăți de ordin economic, odată cu majorarea tarifului la serviciile termoenergetice, dar și alte utilități”, comunică primarul Ion Ceban.

Astfel, el a anunțat că Primăria Chișinău va veni cu un suport financiar, la această etapă, pentru angajații din Direcția de poliție Chișinău, câte 1000 lei.

Edilul mai spune că, în perioada următoare, executivul Primăriei va veni cu un proiect de decizie către Consiliul Municipal Chișinău, pentru cofinanțarea salariilor angajaților subdiviziunii enunțate a MAI.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: