Poșta electronică a Președinției Republicii Moldova, ținta unui atac cibernetic
Full Article 30 second read

Poșta electronică a Președinției Republicii Moldova, ținta unui atac cibernetic

Președinția Republicii Moldova anunță că serverul de poștă electronică al instituției prezidențiale a fost compromis. O declarație în acest sens a fost făcută de reprezentanții instituției, pe 12 august. 

Constatarea cu privire la atacul cibernetic a avut loc pe 10 august.

„Instituțiile responsabile investighează cauzele și consecințele acestui incident cibernetic”, au comunicat reprezentanții Președinției Republicii Moldova.

NM a solicitat mai multe informații de la Serviciul de Informații și Securitate cu privire la atac.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: