Precizarea SPPS despre traficul rutier din centrul capitalei, în contextul învestirii noului președinte al țării
Full Article 2 minutes read

Precizarea SPPS despre traficul rutier din centrul capitalei, în contextul învestirii noului președinte al țării

Serviciul Protecție și Pază de Stat (SPPS) a publicat precizări cu privire la informațiile privind sistarea traficului rutier în centrul capitalei. 

„În contextul unor interpretări privind sistarea traficului rutier pe anumite străzi din centrul orașului în legătură cu inaugurarea președintelui ales Maia Sandu, Serviciul de Protecție și Pază de Stat vine cu următoarea precizare. Urmare informației publicate de către SPPS cu referire la măsurile de securitate întreprinse în ziua de 24 decembrie curent, precizăm suplimentar că traficul rutier din centrul capitalei nu va fi sistat”, se arată în comunicat.

SPPS a specificat că „circulația rutieră în anumite perimetre va fi fluidizată în scopul evitării eventualelor ambuteiaje”.

***

Pe 23 decembrie, Inspectoratul General al Poliției a anunțat că, din cauza ceremoniei de învestire în funcție a noii președinte a țării, mai multe străzi din centrul Chișinăului vor fi închise timp de trei ore – de la 10:00 la 13:00.

În context, reprezentanții Asociației Patronale a Operatorilor de Transport Auto (APOTA) au anunțat că nu vor participa la protestul planificat în centrul capitalei pentru 24 decembrie. Grupul de agricultori care protestează de câteva săptămâni în Chișinău nu a precizat dacă va renunța la demonstrație.

Ulterior, secretarul general al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Andrei Spînu a scris pe pagina sa de Facebook că centrul Chișinăului va rămâne „zonă liberă” pe 24 decembrie.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: