Președinta Maia Sandu pleacă în România: se va întâlni cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă
Full Article 50 second read

Președinta Maia Sandu pleacă în România: se va întâlni cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu va efectua o vizită oficială în România pe 1 noiembrie. Informația a fost confirmată de către reprezentanții Președenției de la Chișinău.

Șefa statului va participa la Conferința Internațională „Femeile parlamentare din România și promovarea egalității de gen ca angajament național”, organizată de Parlamentul României la București.

Potrivit informațiilor, după conferință, Maia Sandu va avea o convorbire tête-à-tête cu Președintele României, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Ulterior, președința va avea o întrevedere și cu Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă.

De asemenea, șefa statului se va întâlni cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri din Basarabia.

Amintim că pe 29 iulie, a fost ultima vizită a Maiei Sandu în România, când s-a întâlnit cu Klaus Iohannis. Totodată, acea vizită a fost prima întrevedere bilaterală directe a celor doi șefi de stat după ce Republica Moldova primit statutul de stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: