Președinta Maia Sandu pleacă în România: se va întâlni cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă
Full Article 50 second read

Președinta Maia Sandu pleacă în România: se va întâlni cu Klaus Iohannis și Nicolae Ciucă

Președinta Republicii Moldova Maia Sandu va efectua o vizită oficială în România pe 1 noiembrie. Informația a fost confirmată de către reprezentanții Președenției de la Chișinău.

Șefa statului va participa la Conferința Internațională „Femeile parlamentare din România și promovarea egalității de gen ca angajament național”, organizată de Parlamentul României la București.

Potrivit informațiilor, după conferință, Maia Sandu va avea o convorbire tête-à-tête cu Președintele României, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Ulterior, președința va avea o întrevedere și cu Prim-ministrul României, Nicolae Ciucă.

De asemenea, șefa statului se va întâlni cu membrii Clubului Oamenilor de Afaceri din Basarabia.

Amintim că pe 29 iulie, a fost ultima vizită a Maiei Sandu în România, când s-a întâlnit cu Klaus Iohannis. Totodată, acea vizită a fost prima întrevedere bilaterală directe a celor doi șefi de stat după ce Republica Moldova primit statutul de stat candidat pentru aderarea la Uniunea Europeană.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: