Maia Sandu a plecat la Kiev, într-o primă vizită după invazia rusă
Full Article 40 second read

Maia Sandu a plecat la Kiev, într-o primă vizită după invazia rusă

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se află astăzi, 27 iunie, într-o vizită de lucru la Kiev. Despre aceasta anunță, pe Facebook, Președinția.

Potrivit sursei citate, pe parcursul zilei, șefa statului va vizita localitățile Borodeanka, Bucea și Irpen, și va avea o întrevedere cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky.

Recent, presa ucraineană a scris că se pregătește o vizită a președintei Republicii Moldova la Kiev, aceasta după ce șefa statului a avut o discuție la telefon cu președintele ucrainean Vladimir Zelenski. Chiar dacă cei doi pe rețelele de socializare au spus că dialogul a fost despre reuniunea Consiliului European din 23 și 24 iunie, presa ucraineană a prezentat și alte informații.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: