Maia Sandu a plecat la Kiev, într-o primă vizită după invazia rusă
Full Article 40 second read

Maia Sandu a plecat la Kiev, într-o primă vizită după invazia rusă

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se află astăzi, 27 iunie, într-o vizită de lucru la Kiev. Despre aceasta anunță, pe Facebook, Președinția.

Potrivit sursei citate, pe parcursul zilei, șefa statului va vizita localitățile Borodeanka, Bucea și Irpen, și va avea o întrevedere cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky.

Recent, presa ucraineană a scris că se pregătește o vizită a președintei Republicii Moldova la Kiev, aceasta după ce șefa statului a avut o discuție la telefon cu președintele ucrainean Vladimir Zelenski. Chiar dacă cei doi pe rețelele de socializare au spus că dialogul a fost despre reuniunea Consiliului European din 23 și 24 iunie, presa ucraineană a prezentat și alte informații.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: