„Puteți să ne prezentați legitimația, să vedem că sunteți într-adevăr deputat?”. Vasile Bolea, la volan fără asigurare și revizie tehnică
Full Article 2 minutes read

„Puteți să ne prezentați legitimația, să vedem că sunteți într-adevăr deputat?”. Vasile Bolea, la volan fără asigurare și revizie tehnică

Deputatul neafiliat Vasile Bolea a fost oprit de oamenii legii, în timp ce conducea fără revizia tehnică și asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA). Incidentul a avut loc, pe 8 iulie, în jurul orei 17:30, la Cimișlia. Potrivit surselor NM, parlamentarul a fost amendat.

În seara de 8 iulie, deputatul Vasile Bolea, care după ce a părăsit Partidul Socialiștilor a aderat la Partidul neparlamentar „Renaștere”, afiliat lui Ilan Șor, a fost oprit de forțele de ordine la Cimișlia. Potrivit surselor NM, Bolea era la volanul mașinii personale. Acesta nu a putut prezenta toate actele necesare, lipsindu-i revizia tehnică și asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA). La un moment dat, Bolea le-a spus polițiștilor că este deputat, moment în care între cei doi a avut loc un dialog amuzant.

„-Aveți legitimația de deputat? Puteți să ne-o prezentați ca să vedem că sunteți, într-adevăr, deputat? E valabilă? Are termen de valabilitate? Nu are termen de valabilitate? Eu nu știu, eu deputat nu am fost”, i-a spus polițistul lui Vasile Bolea.


Potrivit surselor NM, Vasile Bolea a fost amendat cu 1950 de lei. Parlamentarul a și achitat amenda.

NM a solicitat un comentariu din partea lui Vasile Bolea.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: