Rănit într-un accident rutier și omorât în altul, care s-a produs în drum spre spital
Full Article 2 minutes read

Rănit într-un accident rutier și omorât în altul, care s-a produs în drum spre spital

Șoferul unui automobil, rănit într-un accident în raionul Șoldănești, a murit într-un alt accident care s-a produs în drum spre spital. Primul accident a avut loc în satul Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești, după ce șoferul unui Mercedes nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a tamponat cu un Ford. Ambii șoferi și o pasageră au avut nevoie de îngrijiri medicale. În drum spre spital, pe o stradă a orașului Șoldănești, ambulanța care transporta victimele accidentului a fost lovită de un BMW. Urmare a impactului, felcerul din ambulanță a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar conducătorul Fordului a decedat.

Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției Mariana Bețivu a declarat pentru NewsMaker că pe 19 iunie, în jurul orei 08:10, polițiștii din Șoldănești au fost sesizați despre producerea unui accident rutier în apropierea satului Cotiujenii Mari, raionul Șoldănești.

„Preliminar, polițiștii au stabilit că șoferul unui Mercedes Sprinter de 35 de ani nu s-a isprăvit cu conducerea și s-a tamponat cu un Ford, condus de un bărbat de 64 de ani locuitor al satului Recești raionul Șoldănești, având ca pasageră pe o femeie de 65 de ani”, a comunicat reprezentanta poliției.

Urmare a accidentului, ambii conducători auto și pasagera au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportați de către echipajul Substației de Asistență Medicală Urgentă (SAMU) spre spitalul raional Șoldănești.

„Ulterior echipajul SAMU, deplasându-se pe o stradă a orașului Șoldănești spre spital, a fost tamponat de un  BMW la volanul căruia se afla un tânăr de 24 de ani, care preliminar nu a acordat prioritate ambulanței”, a menționat reprezentanta poliției.

Ca urmare a accidentului rutier, felcerul din ambulanță a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar conducătorul Fordului a decedat.

„Toți conducătorii mijloacelor de transport au fost supuși testării alcoolscopice, acestea fiind negative. Pe cazuri sunt pornite procese penale pentru stabilirea tuturor circumstanțelor”, a comunicat ofițerul de presă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: