„Răzbunare și denigrarea tendențioasă”. Gheorghe Cavcaliuc reacționează la acuzațiile lui Moțpan
Full Article 2 minutes read

„Răzbunare și denigrarea tendențioasă”. Gheorghe Cavcaliuc reacționează la acuzațiile lui Moțpan

Fostul șef adjunct al IGP respinge categoric acuzațiile aduse de deputatul blocului ACUM, Chiril Moțpan, potrivit cărora Gheorghe Cavcaliuc ar fi dat indicații cu privire la interceptarea anumitor persoane, în special simpatizanți și membri ai Platformei DA. „Calific aceste acțiuni, drept răzbunare și denigrarea tendențioasă”, a precizat acesta într-o postare pe facebook, publicată astăzi, 22 noiembrie. 

„Săptămâna precedentă, în cadrul unei emisiuni, am făcut mai multe dezvăluiri anexând probe, despre cum conducerea partidului și unii colegi de partid desemnați în funcții cheie în stat din care face parte Chiril Moțpan, au mințit și au manipulat societatea cu falsuri”, a scris Gheorghe Cavcaliuc.

Acesta a mai ținut să precizeze că pe parcursul carierei sale s-a condus de lege și a avut întotdeauna o atitudine corectă față de mass-media.

La acuzațiile false lansate a nuștiu câta oară la adresa mea, din partea acelorași actori politici iresponsabili, care…

Geplaatst door Gheorghe Cavcaliuc op Vrijdag 22 november 2019

Fostul șef-adjunct al IGP a precizat pentru NM că nu a venit mai devreme cu o reacție, deoarece a efectuat un zbor în afara țării.

Amintim că astăzi, 22 noiembrie, Președintele Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, a declarat că sute de oameni ar fi fost filați și interceptați începând cu anul 2016. Printre aceștia se numără, inclusiv, jurnaliști, oameni de afaceri, politicieni și pedagogi.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: