„Reacţiile virulente apărute public nu au nicio motivaţie”. Partidul Democrat neagă negocierea unei eventuale coaliții cu PSRM
Full Article 1 minutes read

„Reacţiile virulente apărute public nu au nicio motivaţie”. Partidul Democrat neagă negocierea unei eventuale coaliții cu PSRM

Partidul Democrat din Moldova „infirmă speculaţiile care au apărut în spaţiul public referitoare la negocierea unei eventuale coaliţii PD-PSRM”. Mai mult, PDM nu poartă actualmente discuţii pentru crearea unor alianţe, iar asemenea decizii se iau doar în cadrul Consiliului Politic Naţional al PDM.

Potrivit unui comunicat al Partidului Democrat, noul birou executiv al PDM s-a întrunit astăzi, 18 februarie în şedinţă de lucru, unde au fost discutată agenda pentru săptămâna curentă, dar şi priorităţile partidului pentru acest început de an. Cu această ocazie, PDM a scris că nu pregătește nicio coaliție cu socialiștii, iar „reacţiile virulente apărute public nu au nicio motivaţie”.

Menționăm că ieri, 17 februarie, la parlament a avut loc o întâlnire de lucru la care au participat președintele țării, președintele parlamentului, prim-ministru, precum și conducerea Partidului Socialiștilor din Republica Moldova și Partidului Democrat din Moldova la nivel de președinți și vicepreședinți. Principalele teme de discuție au fost legate de activitatea parlamentară și guvernamentală în perioada următoare, inclusiv cu privire la lansarea unor proiecte ample, pe termen mediu și lung.

Susțineți-ne cu un LIKE la pagina noastră de Facebook.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: