„Regretăm situația creată”. Reacția PAS la decizia lui Grigore Cobzac de a participa la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești
Full Article 2 minutes read

„Regretăm situația creată”. Reacția PAS la decizia lui Grigore Cobzac de a participa la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești

Partidul Acțiune și Solidaritate a reacționat la decizia membrului PAS, Grigore Cobzac de a participa la alegerile parlamentare noi din circumscripția Hâncești. Aceștia au declarat că regretă situația creată și că în continuare o vor susține pe fostul ministru al Justiției, Olesea Stamate, care a fost desemnată în calitate de candidat de către Consiliul Politic Național PAS.

„Cu privire la situația din circumscripția uninominală Hâncești și decizia domnului Grigore Cobzac de a se înregistra în calitate de candidat independent la acest sufragiu, menționăm că în discuțiile cu conducerea partidului acesta a declarat că nu intenționează să candideze la aceste alegeri”, se anunță într-un mesaj al PAS, publicat pe Facebook, astăzi, 24 ianuarie.

Grigore Cobzac a declarat pentru TV8 că decizia a survenit după ce PAS și PPDA nu a reușit să îl desemneze drept candidat comun al celor două formațiuni politice.

„Echipa din teritoriu a decis că trebuie să candidăm și am fost înaintat independent. În teritoriu s-a produs astfel o dezbinare să îi spunem așa”, a spus Cobzac.

Menționăm că Grigore Cobzac a fost președinte al raionului Hâncești. De asemenea, acesta a ocupat funcția de deputat din partea Partidului Liberal Democrat din Moldova.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: