Restaurantele, barurile și cafenelele din Chișinău revin la programul obișnuit de muncă
Full Article 1 minutes read

Restaurantele, barurile și cafenelele din Chișinău revin la programul obișnuit de muncă

Localurile din municipiul Chișinău vor reveni, din 16 februarie, la regimul obișnuit de muncă. Decizia a fost luată de Comisia Extraordinară de Sănătate Publică a Municipiului Chișinău.

Se permite, începând de mâine, 16 februarie 2022, activitatea unităților de alimentație publică de pe teritoriul municipiului și revenirea la regimul obișnuit de lucru, cu respectarea prevederilor Regulamentului de comerț local al mun. Chișinău.

Rămâne obligativitatea deținerii de către toți clienții și angajații HORECA a certificatului COVID-19 și respectarea strictă a tuturor măsurilor de prevenire și control a infecției SARS CoV-2.

Amintim că, în ajun, Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică (CNESP) s-a întrunit în ședință. Membrii CNESP au decis că, începând cu 16 februarie curent, se va reveni la măsurile de protecție diferențiate, în funcție de pragul de alertă din fiecare localitate, stabilit în baza ratei de incidență, fiind abrogată Hotărârea din 20 ianuarie prin care au fost stabilite măsuri valabile pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

Unitățile de alimentație publică vor putea reveni la orarul obișnuit de lucru, cu respectarea limitelor de persoane, indiferent de pragul de alertă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: