Reținere masivă în Ucraina, la frontiera cu Moldova: 47 de persoane au încercat să părăsească ilegal țara
Full Article 1 minutes read

Reținere masivă în Ucraina, la frontiera cu Moldova: 47 de persoane au încercat să părăsească ilegal țara

Patruzeci și șapte de ucraineni au fost reținuți în apropiere de frontiera cu Republica Moldova, în timp ce încercau să părăsească ilegal Ucraina. Informațiile au fost raportate de jurnalistul ucrainean Vitalii Glagola, care face trimitere la sursele sale din cadrul organelor de drept. 

Cazul a avut loc pe 21 iunie, în jurul orei 14:00. Polițiști de frontieră, Serviciul de Securitate al Ucrainei și Biroul de Stat de Investigații au dejucat cu succes o tentativă de migrare ilicită în zona Objila (regiunea Odesa, Ucraina) – Plopi (regiunea transnistreană, Moldova).

Acolo, oamenii legii din țara vecină au depistat cinci vehicule – patru microbuze și un automobil care le însoțea – în care se aflau 47 de persoane care intenționau să treacă ilegal frontiera și 7 organizatori ai schemei.

Reținere masivă în Ucraina, la frontiera cu Moldova: 47 de persoane au încercat să părăsească ilegal țara

Telegram/Vitalii Glagola

Oamenii legii din Ucraina continuă investigațiile pe caz, fiind căutate alte persoane care au legătură cu schema ilegală.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: