România și Republica Moldova, unite împotriva răspândirii infecţiei cu COVID-19
Full Article 50 second read

România și Republica Moldova, unite împotriva răspândirii infecţiei cu COVID-19

România va coopera și va oferi asistență Republicii Moldova în contextul răspândirii coronavirusului de tip nou. Subiectul a fost discutat de către secretarul de stat al României, Raed Arafat, cu ambasadorul Republicii Moldova la București, Mihai Gribincea, informează Ministerul Afacerilor Externe de la București, marți, 3 martie.

„Secretarul de stat Raed Arafat a avut o întrevedere cu ambasadorul Republicii Moldova la București, Mihai Gribincea. Discuțiile au vizat modalitățile de cooperare și asistența ce poate fi acordată de România pentru asigurarea măsurilor necesare pentru protecția cetățenilor din Republica Moldova în contextul răspândirii infecției cu COVID-19”, se arată în comunicat.

Precizăm că discuțiile au avut loc după ce Ministerul Afacerilor Externe și Ministerul Afacerilor Interne din România au organizat o sesiune de informare a misiunilor diplomatice și organizațiilor internaționale acreditate la București. Ședința a avut loc în contextul demersurilor întreprinse pentru gestionarea și prevenirea răspândirii infecției cu COVID-19.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: