România: Un motociclist din Republica Moldova și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier (VIDEO)
Full Article 1 minutes read

România: Un motociclist din Republica Moldova și-a pierdut viața în urma unui grav accident rutier (VIDEO)

Un motociclist și-a pierdut viața după ce s-a tamponat cu un automobil la Popeni, România. Cazul a avut loc în data de 25 august. Victima, în vârstă de 29 de ani, era originară din Republica Moldova. 

Potrivit presei din România, accidentul rutier s-a produs pe 25 august, în jurul orei 14:00, în localitatea Popeni. O motocicletă, condusă de un tânăr de 29 de ani, s-a ciocnit frontal cu un autoturism, impactul fiind foarte violent.

O ambulanță a fost îndreptată la fața locului, unde medicii au constat că șoferul motocicletei a decedat.

Victima este din Republica Moldova. Tânărul urma să împlinească 30 de ani peste o lună, potrivit celor apropiați.

Într-un ultim video publicat pe rețelele de socializare, tânărul a relatat că, duminică, 25 august, s-a pornit în România, însă a descoperit că revizia tehnică a motocicletei este expirată. Acesta a menționat că, prin intermediul unor cunoscuți, a găsit un service auto care să-i facă revizia tehnică în weekend, filmând procesul.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: