Rudele Valentinei Bivol, tânăra mamă ucisă la Sângera, apel la ajutor: A lăsat în urmă o fetiță de 6 anișori și un soț iubitor
Full Article 3 minutes read

Rudele Valentinei Bivol, tânăra mamă ucisă la Sângera, apel la ajutor: A lăsat în urmă o fetiță de 6 anișori și un soț iubitor

Rudele Valentinei Bivol, tânăra mamă, în vârstă de 30 de ani, ucisă într-un grav accident rutier, la Sângera, care s-ar fi produs din cauza unei polițiste de 22 de ani, după ce a urcat beată la volan, fac apel la oamenii de bună credință. Cazul Valentinei a fost publicat pe o platformă de donații, așa încât cei care își doresc să susțină familia îndoliată să o poată face.

„Valentina Bivol era o tânără mămică, care avea toată viața înainte. Însă în seara de 28 august i-au fost luate zilele prea crunt și prea devreme. (…) O mamă, soție, soră, fiică și prietenă devotată – așa o descriu apropiații devastați de durere. A lăsat în urmă o fetiță de 6 anișori și un soț iubitor. Toți apropiații îi vor simți lipsa. Petru Bivol, soțul Valentinei, s-a pomenit într-o clipă fără soție, și cu un copil mic în brațe, care nu înțelege ce se petrece și unde e mama. (…) În aceste grele momente, el are nevoie de suportul și ajutorul întregii societăți, pentru a face față unei realități crunte și de a-și crește copilul”, se arată în mesaj.

Valentina Bivol va fi petrecută pe ultimul drum pe data de 31 august. Cei care își doresc să-și ia rămas bun de la tânără o pot face astăzi, 30 august, după orele 17:00, în Băcioi, la casa părintească a fetei.

„Zbor lin, Valentina”, au scris rudele și prietenii tinerei pe rețelele de socializare.

Dacă îți dorești să susții familia Valentinei Bivol, o poți face AICI.

Amintim că o femeie de 30 de ani a decedat pe loc, iar două minore de 6 ani (fiica Valentinei Bivol) și, respectiv, 17 ani (sora Valentinei Bivol) au ajuns la spital, după ce au fost tamponate de o mașină, în noaptea de 28 spre 29 august, în comuna Sângera. Oamenii legii anunță că la volanul automobilului se afla o tânără de 22 ani, angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică. Aceasta ar fi pierdut controlul volanului, iar în rezultat a intrat pe trotuar, tamponând pietonii. Testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat. IGP anunță că tânăra a fost suspendată din funcție.

Potrivit medicilor, sora Valentinei a fost internată la Institutul Mamei și Copilului, în stare  extrem gravă. Fata se află în reanimare, acolo unde medicii luptă pentru a-i salva viața.  Fetița de șase ani, care este fiica Valentinei Bivol, a fost internată la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii „Valentin Ignatenco”. Reprezentanții instituției medicale susțin că fetița se află în afara oricărui pericol, starea de sănătate a acesteia fiind medie-stabilă.

Potrivit Inspectoratului general de Poliție, pe acest caz a fost pornită o cauză penală. Șoferița a fost reținută pentru 72 de ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: