Detalii despre accidentul de la Sângera, unde o polițistă beată a lovit trei pietoni pe trotuar. Starea minorei internate la Institutul Mamei și Copilului
Full Article 2 minutes read

Detalii despre accidentul de la Sângera, unde o polițistă beată a lovit trei pietoni pe trotuar. Starea minorei internate la Institutul Mamei și Copilului

Tânăra în vârstă de 17 ani, spulberată de o șoferiță beată, angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP), se află în reanimare, în stare gravă. Informația a fost confirmată pentru NM de Maxim Cazacu, purtătorul de cuvânt al Institutului Mamei și Copilului, unde a fost internată adolescenta.

„Tânăra în vârstă de 17 ani este la noi, în stare gravă, cu mai multe traumatisme. A fost internată în Secția de reanimare. Doar această pacientă a ajuns la noi”, a declarat pentru NM Maxim Cazacu.

UPDATE: Fetița de șase ani, accidentată la Sângera, a fost internată la Spitalul Clinic Municipal pentru Copii „Valentin Ignatenco”. Reprezentanții instituției medicale au declarat pentru ProTV că fetița se află în afara oricărui pericol, starea de sănătate a acesteia fiind medie-stabilă.

Amintim că o femeie de 30 de ani a decedat pe loc, iar două minore de 6 și, respectiv, 17 ani au ajuns la spital, după ce au fost tamponate de o mașină, în această noapte, în comuna Sângera. Oamenii legii anunță că la volanul automobilului se afla o tânără de 22 ani, angajată a Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP). Aceasta ar fi pierdut controlul volanului, iar în rezultat a intrat pe trotuar, tamponând pietonii.

Testată alcoolscopic la locul accidentului, aparatul Drager a arătat o concentrație de alcool de 0,51 mg/l în aerul expirat. IGP anunță că tânăra a fost suspendată din funcție.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală, iar șoferița a fost reținută pentru 72 de ore.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: