Rusia anunță că începe următoarea fază a războiului în Ucraina. Lavrov: „Acum va fi un moment important”
Full Article 1 minutes read

Rusia anunță că începe următoarea fază a războiului în Ucraina. Lavrov: „Acum va fi un moment important”

Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov spune că în Ucraina începe următoarea fază a operațiunii militare ruse. Declarația a fost făcută într-un interviu pentru India Today, comunică RIA.

„Operațiunea din estul Ucrainei vizează – așa cum a fost deja anunțat – eliberarea completă a republicilor Donețk și Lugansk. Această operațiune continuă, următoarea fază a acestei operațiuni speciale începe acum. Și mi se pare că acum va fi un moment important în cadrul acestei operațiuni speciale”, a spus Lavrov.

El a mai subliniat că „criza ar fi putut fi rezolvată cu mult timp în urmă dacă președintele ucrainean Vladimir Zelenski ar coopera și s-ar strădui să implementeze acordurile de la Minsk”.

Astăzi este a 55-a zi de război în Ucraina. Pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. La rândul său, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: