(FOTO) A plecat Wizz Air, vine Ryanair? O delegație de deputați, în frunte cu Igor Grosu, s-a întâlnit cu conducerea companiei
Full Article 1 minutes read

(FOTO) A plecat Wizz Air, vine Ryanair? O delegație de deputați, în frunte cu Igor Grosu, s-a întâlnit cu conducerea companiei

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, aflat într-o vizită oficială la Dublin, a avut o întâlnire de lucru cu reprezentanții companiei aeriene Ryanair. Alături de Jason McGuinness, Director comercial Ryanair, și Raymond Kelliher, Director pentru dezvoltarea rutelor al companiei, oficialii au discutat despre posibilitatea operatorului irlandez să lanseze zboruri din și spre Republica Moldova.

Șeful legislativului le-a transmis reprezentanților companiei că țara noastră a progresat semnificativ la toate capitolele după discuția pe care reprezentanții Ryanair au avut-o la 11 noiembrie 2022 cu fostul ministru Andrei Spînu.

De asemenea, le-a vorbit despre procedurile aplicate de autoritățile competente din Republica Moldova în scopul asigurării unui nivel corespunzător al siguranței și securității aeronautice, menționând că, potrivit analizei tuturor riscurilor, zborurile în spațiul aerian național pot fi efectuate în siguranță.

Președintele Parlamentului i-a asigurat pe reprezentanții Ryanair că autoritățile Republicii Moldova sunt deschise pentru a le oferi toate condițiile necesare pentru a veni la Chișinău.

„Am ținut foarte mult să avem această discuție și sper să avem primele rezultate cât mai curând”, a menționat Președintele Parlamentului, Igor Grosu, la finalul discuțiilor.

(FOTO) A plecat Wizz Air, vine Ryanair? O delegație de deputați, în frunte cu Igor Grosu, s-a întâlnit cu conducerea companiei (FOTO) A plecat Wizz Air, vine Ryanair? O delegație de deputați, în frunte cu Igor Grosu, s-a întâlnit cu conducerea companiei

(FOTO) A plecat Wizz Air, vine Ryanair? O delegație de deputați, în frunte cu Igor Grosu, s-a întâlnit cu conducerea companiei


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: