Saharna: Un tânăr s-a prăbușit în gol de pe o stâncă de la 30 metri
Full Article 1 minutes read

Saharna: Un tânăr s-a prăbușit în gol de pe o stâncă de la 30 metri

Un tânăr a căzut de pe o stâncă de la o înălțime de circa 30 de metri. Cazul a avut loc în seara de 23 iunie, pe teritoriul mănăstirii Saharna din Rezina. Victima a fost transportată la Spitalul raional Rezina, iar ulterior – la Rîbnița, regiunea transnistreană. 

Purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliție Rezina, Elena Băetrău, a confirmat pentru NM că, în seara de 23 iunie, oamenii legii au fost sesizați că o persoană a căzut de la înălțime, de pe o stâncă.

La fața locului s-a stabilit că un tânăr de 26 de ani, în timp ce cobora de pe o stâncă de pe teritoriul mănăstirii Saharna, îndreptându-se spre ieșire, din neatenție a alunecat și a căzut în gol, de la o înălțime de aproximativ 30 metri.

Acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul raional Rezina, pentru acordarea ajutorului medical.

Oamenii legii învestighează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanțelor cazului dat.

Contactați de NM, reprezentanții Spitalului raional Rezina au precizat că pacientul a fost transferat la Rîbnița cu o ambulanță din stânga Nistrului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: