UPDATE Săptămâna începe cu o nouă alertă cu bombă: Piața Centrală ar fi minată
Full Article 50 second read

UPDATE Săptămâna începe cu o nouă alertă cu bombă: Piața Centrală ar fi minată

Poliția a fost alertată astăzi dimineață precum că Piața Centrală din capitală ar fi minată. Toate serviciile specializate au plecat la fața locului. 

Oamenii legii spun că în jurul orei 07:25, pe adresa de email a administrației Pieței Centrale a parvenit informația precum că piața este minată.

„Informația este verificată, iar colegii noștri întreprind acțiunile necesare”, se arată într-o declarație a Poliției.

UPDATE: Piața Centrală și-a reluat activitatea. Poliția anunță că în urma verificărilor, obiecte suspecte ori explozibile nu au fost depistate. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea persoanei.

***

Ultima alertă cu bombă în Republica Moldova a fost anunțată pe 10 noiembrie, la Judecătoria Buiucani. În urma verificărilor nu au fost depistate obiecte suspecte ori interzise, iar pe caz a fost inițiată o anchetă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: