UPDATE Săptămâna începe cu o nouă alertă cu bombă: Piața Centrală ar fi minată
Full Article 50 second read

UPDATE Săptămâna începe cu o nouă alertă cu bombă: Piața Centrală ar fi minată

Poliția a fost alertată astăzi dimineață precum că Piața Centrală din capitală ar fi minată. Toate serviciile specializate au plecat la fața locului. 

Oamenii legii spun că în jurul orei 07:25, pe adresa de email a administrației Pieței Centrale a parvenit informația precum că piața este minată.

„Informația este verificată, iar colegii noștri întreprind acțiunile necesare”, se arată într-o declarație a Poliției.

UPDATE: Piața Centrală și-a reluat activitatea. Poliția anunță că în urma verificărilor, obiecte suspecte ori explozibile nu au fost depistate. La moment se întreprind măsuri pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea persoanei.

***

Ultima alertă cu bombă în Republica Moldova a fost anunțată pe 10 noiembrie, la Judecătoria Buiucani. În urma verificărilor nu au fost depistate obiecte suspecte ori interzise, iar pe caz a fost inițiată o anchetă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: