Angajații Judecătoriei Buiucani și vizitatorii instituției, evacuați. O nouă alertă cu bombă
Full Article 1 minutes read

Angajații Judecătoriei Buiucani și vizitatorii instituției, evacuați. O nouă alertă cu bombă

Poliția a fost sesizată astăzi despre o alertă cu bombă la Judecătoria Buiucani. Pentru NM, ofițerul de presă al Poliției capitalei a declarat că toți angajații instituției, cât și cetățenii care la acel moment se aflau în incinta clădirii au fost evacuați. 

UPDATE 15:00 Oamenii legii informează că în urma verificărilor nu au fost depistate careva obiecte suspecte ori interzise. Pe caz a fost inițiată o anchetă, iar polițiștii întreprind toate măsurile pentru identificarea persoanei.

Ofițerul de presă al Poliției capitalei Natalia Stati a menționat că apelul la 112 a fost făcut la ora 13:20.

„Apelul a fost făcut de către un bărbat vorbitor de limba rusă. La fața locului imediat s-au deplasat toate serviciile specializate. Toți angajații, cât și cetățenii care la acel moment se aflau în incinta clădirii au fost evacuați, iar zona – încercuită”, a declarat Stati.

Clădirea urmează a fi verificată de către serviciile specializate.

Ultima alertă cu bombă, în Republica Moldova, a fost anunțată pe 9 noiembrie. Alarma s-a dovedit a fi falsă. Poliția a fost anunțată despre minarea Aeroportului Chișinău, Judecătoriei Buiucani și Curții de Apel.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: