„Se mai întâmplă“. Cum (nu) a comentat Vasile Bolea amenda pentru că a condus fără să aibă toate actele în regulă (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

„Se mai întâmplă“. Cum (nu) a comentat Vasile Bolea amenda pentru că a condus fără să aibă toate actele în regulă (VIDEO)

Deputatul neafiliat Vasile Bolea – apropiat oligarhului fugar Ilan Șor – confirmă că a fost oprit de oamenii legii, în timp ce conducea fără toate actele necesare în regulă, la Cimișlia. Bolea a declarat că asemenea încălcare „se mai întâmplă”. Precizările au fost făcute pentru NM, pe 9 iulie.

Contactat de NM, deputatul Vasile Bolea a confirmat că a fost oprit de polițiștii de patrulare la Cimișlia, în timp ce conducea.

Deși a evitat să răspundă, într-un final Bolea a recunoscut că oamenii legii au depistat nereguli cu documentele necesare pentru a putea conduce. Întrebat dacă avea toate actele în regulă, acesta a spus: „Nu chiar”.

Iar la întrebarea de ce a condus fără să aibă toate actele în regulă, Vasile Bolea a declarat: „Care-i problema? Eu, întrebări de genul „De ce ați condus fără toate actele în regulă?”… Iată spune-ți dvs, cum răspundeți la asta? (…) Se mai întâmplă la unii. La dvs. nu s-a întâmplat niciodată?

Totodată, parlamentarul a refuzat să spună dacă a fost amendat sau nu pentru încălcarea admisă. „Nu confirm, nici nu infirm”, a precizat el.

***

Precizăm că deputatul neafiliat Vasile Bolea a fost oprit de oamenii legii, în timp ce conducea fără revizia tehnică și asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto (RCA). Incidentul a avut loc, pe 8 iulie, în jurul orei 17:30, la Cimișlia. Potrivit surselor NM, parlamentarul a primit o amendă în valoare de 1 950 de lei, pe care a și achitat-o.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: