Socialiștii au ignorat din nou protestul organizat de comuniști. Explicația lui Batrîncea
Full Article 2 minutes read

Socialiștii au ignorat din nou protestul organizat de comuniști. Explicația lui Batrîncea

Pentru a doua zi, reprezentanții Partidului Comuniștilor (PCRM) și cei ai Partidului „ȘOR” protestează față de politicile actualei guvernări. De această dată, manifestația a fost organizată în fața Parlamentului. La fel ca ieri, reprezentanții Partidului Socialiștilor nu au participat la demonstrație. În cadrul unei conferințe de presă, secretarul executiv al PSRM Vlad Batrîncea a refuzat să explice clar motivele acestei decizii.

Întrebat de ce socialiștii nu participă la protestul organizat de colegii de fracțiune – PCRM, Batrîncea a răspuns:

Toți cetățenii R. Moldova au dreptul să protesteze, să facă acest lucru atunci când le sunt încălcate drepturile. Când condițiile de viață lasă de dorit, cresc prețurile și statul nu are grijă de cetățeni. Socialiștii, la fel, au desfășurat mai multe proteste și vor continua. Fiecare este în drept să protesteze, să iasă toată partidele politice care apără cetățenii R. Moldova și să spună foarte clar că guvernarea trebuie să îi audă”.

El a refuzat să ofere alte detalii și a părăsit sala de conferințe.

Amintim că ieri, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a organizat un protest în fața Guvernului. Cu puțin timp înainte de începerea manifestației, colegii de Bloc electoral, Partidul Socialiștilor, au anunțat că „au intervenit schimbări în agendă” și nu vor participa. În schimb, și-au anunțat prezența reprezentanții Partidului „ȘOR”.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: