Socialistul Bogdan Țîrdea a fost invitat la Procuratura Anticorupție: M-au anunțat că sunt vizat într-un dosar penal
Full Article 2 minutes read

Socialistul Bogdan Țîrdea a fost invitat la Procuratura Anticorupție: M-au anunțat că sunt vizat într-un dosar penal

Deputatul BCS, Bogdan Țîrdea, este cercetat penal pentru îmbogățire ilicită. Informația a fost confirmată de purtătoarea de cuvânt a Procuraturii Generale, Violina Moraru, pentru NM. Conform sursei citate, dosarul penal în care figurează Țîrdea a fost pornit încă în luna aprilie, curent. Parlamentarul urmează a fi audiat de procurorii anticorupție astăzi, 17 octombrie, cu începere de la ora 14:00.

„Procuratura Anticorupție confirmă că dosarul penal este pornit din luna aprilie 2022 pe faptul îmbogățirii ilicite la sesizarea ANI. Astăzi Bogdan Țîrdea a fost invitat pentru a i se aduce la cunoștința actul procedural – bănuirea, în legătura cu expirarea termenului procedural de amânare a aducerii la cunoștința a acestui act”, a declarat Moraru.

Potrivit sursei citate, urmărirea penală este în faza de administrarea probelor. „Despre mersul acesteia vă vom informa suplimentar”, a  conchis Violina Moraru.

Precizăm cp deputatul a scris în dimineața zilei un mesaj pe contul său de Telegram în care a anunțat că a fost invitat la Procuratura Anticorupție astăzi, la ora 14.00.

„Se pare că umilul tău servitor este inculpat într-un dosar penal. Ei bine, să mergem, să vedem, să informăm. PAS a mers într-adevăr pe nelegiuire totală”, a scris Țîrdea.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: