„Șoferul nu colaborează cu organele de urmărire penală”. Noi detalii despre accidentul din 17 mai
Full Article 2 minutes read

„Șoferul nu colaborează cu organele de urmărire penală”. Noi detalii despre accidentul din 17 mai

Șoferul care a provocat accidentul din 17 mai, soldat cu două decese, nu consumase alcool. Totuși, acesta refuză să colaboreze cu organele de urmărire penală. Informațiile au fost publicat de poliție, pe 21 mai.

„Pentru stabilirea prezenței sau absenței alcoolului în organismul acestuia, i-au fost prelevate probele biologice imediat ce a fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă. Rezultatul s-a dovedit a fi negativ, analizele indicând lipsa alcoolului”, se arată în comunicat.

Potrivit oamenilor legii, șoferul automobilului de marcă Dacia Logan și pasagerii care în momentul impactului se aflau în unitatea de transport la moment sunt în afara oricărui pericol.

„Totodată este de menționat faptul că șoferul automobilului Audi nu colaborează cu organele de urmărire penală. Acesta a fost plasat în arest pentru 30 de zile. Organele de drept continuă investigațiile, pentru a stabili toate circumstanțele. Acțiunile de urmărire penală sunt efectuate sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău”, se mai arată în declarație.

Amintim că, în noaptea de 17 mai, în capitală s-a produs un grav accident de circulație.

Un automobil de model Audi, condus de un tânăr de 27 de ani, cu o pasageră la bord, deplasându-se pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt s-a ciocnit cu un automobil Toyota (taxi), condus de un bărbat de 39 de ani, care se deplasa pe str. Ismail. Taximetristul avea la bord un pasager. În urma impactului, Audi a fost proiectat într-o Dacia Logan, condusă de un bărbat de 40 de ani, ulterior tamponând un Volkswagen ce era parcat.

În rezultat, șoferul automobilului de marcă Toyota a decedat pe loc. La spital au fost transportați șoferii unităților de transport Dacia și Audi, precum și pasagerii acestora. Din păcate, traumele pasagerului de 46 de ani din Toyota nu au fost compatibile cu viața.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: