Soția lui Joe Biden, operată pentru cancer de piele. Ce spun medicii?
Full Article 50 second read

Soția lui Joe Biden, operată pentru cancer de piele. Ce spun medicii?

Soția președintelui SUA Jill Biden, în vârstă de 71 de ani, a suferit o intervenție chirugicală pentru a-i fi eliminate două tumori maligne ale pielii. Anunțul a fost făcută de medicul de la Casa Albă Kevin O’Connor.

Se menționează că tumorile erau carcinom bazocelular, cea mai întâlnită formă de cancer de piele.

Tumorile au fost îndepărtate cu succes prin chirurgie micrografică (cu folosirea unui microscop), conform unei metode dezvoltată în 1930 de Frederic Mohs, comunică BBC.

În timpul intervenției chirurgicale, după metoda Mohs, chirurgul îndepărtează straturile de piele până când nu găsește nicio urmă de tumoare. De obicei pacientul poate merge acasă în aceeași zi.

Se anunță că după intervenție, Jill Biden se simte bine. Tumorile au fost găsite peste ochiul drept și stâng al soției președintelui american în timpul unui control de rutină.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: