Soțul reginei Elisabeta, prințul Philip al Marii Britanii a murit
Full Article 1 minutes read

Soțul reginei Elisabeta, prințul Philip al Marii Britanii a murit

Prințul Philip, soțul reginei Elisabeta a Marii Britanii a murit. Anunțul a fost făcut de către Palatul Buckingham. Acesta avea 99 de ani.

„Cu profundă durere, Majestatea Sa Regina a anunțat decesul soțului său iubit, Înălțimea Sa Regală Prințul Philip, duce de Edinburgh. Acesta a trecut în eternitatea în pace, în această dimineață, la Castelul Windsor”, se arată într-o declarație a familiei regale.

În februarie, prințul Philip al Marii Britanii a fost internat spital timp de o lună, după ce a fost supus unei intervenții medicale pentru tratarea unei afecțiuni cardiace.

Diagnosticul exact care i-a fost pus la internare nu a fost dezvăluit, însă reprezentanții Palatul Buckingham au anunțat că acesta nu a avut legătură cu coronavirusul.

Prințul Philip și regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, au petrecut majoritatea perioadei de carantină la Castelul Windsor cu un grup restrâns de angajați.

În ianuarie, regina, în vârstă de 94 de ani, și prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, au fost vaccinați împotriva Covid-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: